T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / SİMAV - Akdağ İlkokulu

Erkan ERDEN - Okul Müdürü

  1975 Uşak doğumluyum. İlkokulu Uşak 1 Eylül İlkokulu´nda, orta okulu Halit Ziya Uşaklıgil Orta Okulu´nda, liseyi Uşak Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde 1 sene okuduktan sonra 3 yıl Uşak Teknik Lisesi Elekrik Bölümü´nde okuyarak 94-95 döneminde mezun olup Denizli Pamukkale Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü´nü kazanarak 99-2000 yılında mezun oldum. O dönemde uygulanmaya başlayan DMS sınavını kazanarak Bitlis İli Merkez Keklikdüzü Köyü Kuşlu Mezrası İlköğretim Okulu´nu yeniden faaliyete sokarak ilk kez öğretmenlik görevime başladım. Daha sonra Yolalan YİBO, Mutki Çatalerik İlköğretim Okulu, Tanrıyar İlköğretim Okulu ve Kütahya-Gediz Yunuslar İlköğretim Okulu´nda öğretmen ve 1 yıl müdür yardımcılığı görevi yaptım.Dumlupınar  Gazi İlköğretim Okulu Okul Müdürü olarak 3 yıl çalıştıktan sonra Pazarlar Öğretmenevi ve A.S.O. müdürlüğünün yanısıra 2 yıl Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Pansiyon yönetimine 2 yıl süre ile ortak baktım.   Kütahya Cahit Zarifoğlu İlkokulu sınıf öğretmenliği sonrasında Kütahya Otistik çocuk Eğitim Merkezi (OÇEM) de , Simav Gülizar Eren İlkokulu’nda 1,5 yıl müdür olarak çalıştıktan sonra şu an Akdağ İlkokulu müdürü olarak faal eğitim görevimi sürdürmekteyim.

        Eğitim Öğretim Hizmetleri sınıfında 18 yıl müdürlük görevinde bulundum.

    Halen değişik nedenlerle baskı aşamasında bulunan "Ne umutlarla geldik" ve "Sürgün" adlı iki roman kitabım ve önümüzdeki dönemde baskıya vereceğim "Mavi Sınıf İlk Okuma Seti" adlı 30 küçük kitapçıktan oluşan eserlerimin yanı sıra kapı ve duvar süslemeleri, dekarasyon ve duvar süslemelerim vardır.  Ayrıca Uulslararası bilim dergisi ASRJETS dergisinde makalem yayınlanmış olup bilim dünyasına katı oksit yakıt pili katot kesfim bulunmaktadır. Eurobyum ve bizmut karısımlı pil katadu %70 verimle yenilenebilir enerji alanında yakıt pillerinde kullanılabilir durumdadır. Çağın teknolojisini yakından takip eden biri olarak web tasarımcılığı  görevimi de gönüllü olarak yürütmekteyim. Uşak´ta öğrencilik yıllarımda amatör tiyatroculuğun yanı sıra özel televizyonların yaygınlaşmaya başladığı sıralarda UKTAD TV´de "Gençlik Saati" adlı kültürel program yapımcılığı ve sunuculuğunda bulundum. Ayrıca yerel radyoda DJ lik yaptım. Akıl ve Zeka oyunlarında ilçe temsilciliğinin yanı sıra tazof, zekasporları federasyonu ve satranç federasyonundan belgelerim, hakemliklerin ve antrönörlüklerim bulunmaktadır.

       Eğitim öğretim hayatımın16. yılında kıdem terfilerle 2/3 olarak çalışmaktayım.

       Evliyim. Ebubekr Sıddik ,Ömer Faruk ve Ahsen Gül adında iki erkek bir kız çocuk sahibiyim.

      Bana göre eğitimci çağın gerisinde kalmayan, sıkılmayan, mutasyonlara uğrayan ama seleksiyonla elenmeyen kişi olmalıdır. Eğitimci mum misali kendinden verip, erirken çevresini aydınlatmalı ve 1 sn sonra yanacağını bile bile ateşe gelen ateş böcekleri gibi çocukları kendine çekebilmelidir. Eğitimci köy enstitülüler gibi olmalıdır.

        Saygılarımla...