Şbt

4. Sınıf öğrencilerimize bu hafta ne katı ne sıvı halde olan PLAZMA yı öğrencdik ve OOBLECK yaptık. Ayrıca hayalimdeki gezegen etkinliğinde BENİM UZAY ARACIM tasarımı yaptık ve basınç yüzey gerilimini öğrendik.

Şbt

STEM Etkinlikleri kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz Mikrop Kovalamaca deneyi yaptı.

Şbt

Doğal yaşamın parçası gökyüzündeki kuşlar için yemlik ve yuva çalışması miniklerimizden.

Şbt

Motor kasların gelişimi, bilişşsel beceriler ve teknoloji kullanımı etkinliklerimiz anasınıfı şubemizde devam ediyor.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Hazırız...

Tem

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde iletişim çok kolay. Peki iletişimi bu kadar kolaylaştıran telefon hangi aşamalardan bugüne geldi? Minik sergimizden öğrenebilirsiniz.

Tem

Hazır gıda tüketiminin çok yaygın olduğu son yıllarda sağlıklı beslenmenin yolu kendi yaptığımız ekmekten, yoğurttan, peynirden, turşudan, tereyağından geçiyor. Ekşi mayalı ekmeklerini yapan teyzemiz bugün bize o ekmekleri taş fırında nasıl pişirdiğini öğretti.

Tem

Velilerimizle birlikte sütlü sıcak çikolatalarımızı yaptık içimizi ısıttık.

Tem

Akdağ İlkokulu olarak aileyi her fırsatta eğitim öğretim sürecine dahil ediyoruz. Bugün velimiz okulda değil biz onun evindeydik. Komşu velilerimizin de gezimize dahil olmasıyla el ele sokak oyunları oynadık, öğrencilerimiz eğlendi annelerimiz çocukluklarına döndü.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi misafir eden ve çocuklarımıza misafirperverliği öğreten velimize çok teşekkür ediyoruz.

Tem

Efir anasınıfı öğrencilerimiz canlandırma yöntemiyle inekten sütün nasıl sağıldığını öğrendiler.  Daha sonra öğretmenimizin getirdği sütü kaynatarak kendi yoğurtlarını mayaladılar.