KÜTAHYA / SİMAV - Akdağ İlkokulu

Mrt

9-24 Ekim Kodlama Haftası (CodeWeek) herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir.

Mrt

EĞİTİM ÖĞRETİMİN BÜTÜNLÜK İLKESİNDEN YOLA ÇIKIYORUZ...

Mrt

miNi miNi birlerimiz N sesini aNNelerimizden öğreniyor.

"EGEP OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYETLERİ-ÖĞRENCİ BAŞARISINI ARTTIRICI ETKİNLİKLER" ÇALIŞMALARIMIZDA ANNELERİMİZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI.

Mrt

EĞİTİM VE GELİŞİM PROGRAMI OKUL DIŞI EĞİTİM ETKİNLİKLERİMİZDE BUGÜNKÜ KONUMUZ SÜT ÜRETİMİ.

Mrt

EGEP Gelişim Alanlarından Kurumlarla İşbirliği kapsamındaki çalışmalarımızda bu hafta davetimizi kırmayıp okulumuzda gelen Naşa Jandarma Karakol Komutanlığı vardı.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖZEL YETENEK VE POTANSİYELLERİNİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ.

Mrt

İŞLEM ÖNCESİ DÖNEMDEN SOMUT İŞLEMLER DÖNEMİNE ADIM ATMAYA HAZIRLANAN ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SAYILARI SOMUTLAŞTIRARAK MATEMATİĞİ ÖĞRENİYOR.

Haz

Muhteşem bir gün. Birbirinden değerli çok saygıdeğer eğitim çalışanları, müdürler ve Carensebeş belediye başkanımıza "Akıl oyunlarını yalnızca akıllılar mi oynar?"sorusu ile başlayan semineri Okul müdürümüz Erkan ERDEN verdi.

May

Gelişen teknolji ile birlikte güvenlik ihtiyaçlarıda artmış olup okulumuz olarak güvenlik politikamız yayımlanma gereği hissedilmiştir. İşte okulumuzun güvenlik politikası