Tem

Eğitimde, özellikle okul öncesi eğitimde okul ile ailenin iletişimi çok önemlidir.  Klasik toplantılarından ziyade iletişimi güçlendirmek adına düzenlediğimiz etkinliklerimizden biri olan kahvaltıda ailelerimizle buluştuk ve yıl içindeki planlarımızı konuştuk.

Tem

Bu yıl yaşadığımız ve acısı hala içimizde olan deprem nedeniyle öğrencilerimiz kalplerindeki evi tasarladılar. Hepsinin önceliği evlerinin sağlamlığı oldu. İngilizce dersi MY SWEET HOME konusunun ana fikri depreme dayanıklı evler oldu.

Tem

Özellikle Akdağ Beldesi Savcılar Mahallesinde hala devam etmekte olan kültürel miraslarımızan halı dokuma sanatını yerinde gördük. Emeklerini ilmek ilmek işleyen teyzelerimizden biz de halı dokumanın inceliklerini öğrenmeye çalıştık.

Tem

AKDAĞ İLKOKULU  MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK ÜÇ FARKLI TASARIMDA RAMAZAN İMSAKİYELERİ HAZIRLADIK VE DİJİTAL ORTAMDA VELİLERİMİZE ULAŞTIRDIK.

Tem

Birinci sınıf öğrencilerimizin yeni öğrendikleri sesleri pekiştirmeleri amacıyla farklı etkinliklere yer vermeye devam ediyoruz. Bugün sırada "S" sesi vardı. Annelerimizin elinden  "S"ağlıklı "S"andviçlerimizi afiyetle yedik. #okul-aile işbirliğinde

Tem

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA ARTIK 1. SINIF OLARAK HAZIRIZ.

Tem

Harflerle tanıştık, kelimeleri birleştirip cümleler kurduk ve şimdi de kitapların sayfalarını çeviriyor, hikayelerin içine dalıyoruz. Biz artık okuyoruz.

Tem

Beyin temelli öğrenmede yaratıcı dramanın önemli yer tutması bu yöntemi biz eğitimciler için vazgeçilmez kılmıştır. Anasınıfı öğrencilerimiz de KIZILAY'ın görev ve sorumluluklarını yaratıcı drama yöntemiyle  canlandırarak kalıcı öğrenme sağladılar.

Tem

Okul Aile Birliği Başkanımız Rukiye ÇAKMAK Su Mobilya olarak tüm sınıflarımıza mini kütüphane hediye etti. Boş zamanlarımda kitap okurum diyen çocuklar değil zamanımı kitap okuyarak dolu dolu geçiririm diyen çocuklar yetiştirmenin kararlılığıyla yolumuza devam ediyoruz.  Su Mobilya'ya teşekkür ederiz.

Tem

Etkili iletişim ve paylaşım ortamı oluşturmak adına bugün piknikteyiz. Aile mutlu, çocuklar mutlu, biz daha mutlu...

Tem

Kodlamayı matematikte kullanmak için oluşturduğumuz "Math Code Akdag" ve "Kodla-Ma Tematik Akdag" projelerimiz ile Avrupa Kod Haftasında biz de varız dedik ve  sertifikalarımızı aldık.